Contact

/Contact
Contact2020-08-24T15:12:53+00:00

” Waar kan je me vinden ? 06 28 25 37 39. Kruisbessenstraat nr 5 , 3235EE ROCKANJE

biancarijkenbarg_oceandinner-76

Sinds mei 2019 opereer ik enkel vanuit de webshop. Naast deze webshop, werk ik full time als logistiek planner en daarom kan ik het helaas  niet meer combineren met leuke winkels erbij.  Voorheen streefde ik er naar de manden binnen 2 dagen te versturen maar door tijdsgebrek is dit nu 5 werkdagen. Dit vooral wegens het aanvullen van de voorraad wat ook tijd kost.

Uiteraard maak ik graag uitzonderingen : het kan zijn dat je wegens omstandigheden last minute wat nodig hebt voor een verjaardagscadeau of verhuizing bv. GrIN dat geval , even een belletje of appje voordat je de bestelling plaatst.

Wat betekent status ´UITVERKOCHT´? Dan heb ik het fysiek niet op voorraad om het DIRECT vanuit mijn magazijn te versturen. Maar kan wel betekenen dat ik het met de volgende inkoopronde ter beschikking heb. Of  snel even een belletje, dan weet je gelijk waar u aan toe bent .

ALGEMENE VOORWAARDEN : deze zijn te lezen onderaan elke pagina van de website. Let op : u moet op de link klikken . Hier leest u alles omtrent retourneren en de hoogte van de verzendkosten. Dit is belangrijk met name voor de belgische klanten.

Let op : de kleden kunnen niet retour gestuurd worden !

error: Content is protected !!