Contact

/Contact
Contact2019-10-06T10:28:36+00:00

” Waar kan je me vinden ? 06 28 25 37 39

biancarijkenbarg_oceandinner-76

Sinds mei 2019 opereer ik enkel vanuit de webshop. Op het moment werk ik full time als logistiek planner en kan ik het helaas  niet meer combineren met leuke winkels erbij.    Voorheen streefde ik ernaar de manden binnen 2 dagen te versturen maar daar maak ik nu 5 werkdagen van. Dit vooral wegens het aanvullen van de voorraad wat ook tijd kost.

Uiteraard maak ik graag uitzonderingen : het kan zijn dat je wegens omstandigheden last minute wat nodig hebt voor een verjaardagscadeau of verhuizing bv. Graag voor je de bestelling plaatst  even een appje op 06 28 25 37 39.

Wat betekent status ´UITVERKOCHT´? Dan heb ik het fysiek niet op voorraad om het DIRECT vanuit mijn magazijn te versturen. Maar kan wel betekenen dat ik het met de volgende inkoopronde ter beschikking heb. Of  snel even een belletje, dan weet je gelijk waar u aan toe bent .

Heeft u nog vragen ? Appen of bellen of een mail naar info@monbazar.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN : deze zijn te lezen onderaan elke pagina van de website. Let op : u moet op de link klikken . Hier leest u alles omtrent retourneren en de hoogte van de verzendkosten. Dit is belangrijk met name voor de belgische klanten.

error: Content is protected !!