Contact

/Contact
Contact2019-01-13T16:14:35+00:00

” Waar kan je me vinden ? En waar kan je de manden in real life kopen ?

biancarijkenbarg_oceandinner-76

Thuis adres

Naast de webshop, vind ik het ook superleuk om klanten bij mij thuis in Rockanje te ontvangen. Ik woon op 40 minuten rijden ten Zuiden van Rotterdam. Je kan je bezoek combineren met een fixe strandwandeling en daarna lunchen in een van de strandtenten. Het is maar 1 km van zee. Vooraf even een belletje op 06 28253739.

Waar kan ik de manden in de winkel kopen?

GIESSENBURG:  let op ! enkel  een  deel van de collectie te koop bij de “Koolstuff Concept Store” te Giessenburg. Aan de Doetseweg te Giessenburg zijn er in de oude gebouwen van de graanbuurt meer dan 40 ondernemers gevestigd ! Dus u kan uw bezoek combineren door eindeloos te shoppen in de oude gebouwen en als u een fan bent van brocante, word je zeker verwend. Kijk op mijn BLOG voor een impressie van de shop en de buurt ! Let op : enkel van donderdag tot en met zaterdag geopend !!

Heb je specifieke wensen?

Mon Bazar levert persoonlijke service en is bereid op zoek te gaan naar een mand die volledig aan je wensen voldoet. Ik denk graag met je mee. Aarzel niet en stuur je wensen naar info@monbazar.nl ! Of bel mij op 06 28 25 37 39.

error: Content is protected !!